School-sport

School-sport bij United Oost

Activiteiten na schooltijd

United Oost heeft een samenwerkingsverband met SportService Amsterdam en stadsdeel Oost.

Er zijn trainingen voor kinderen uit groep 3 t/8 van het basisonderwijs in de sporthal Wethouder Verheij aan de Polderweg, nr. 300 van 18.00 – 19.30 uur. De trainingen worden soms gegeven door Harry Danes, oud ‘gym’- docent in het basisonderwijs en aan de Hogeschool iPabo te Amsterdam en soms door Joost Hekman.

Kinderen uit het basisonderwijs kunnen 10 trainingen volgen bij de buurt-sportvereniging United Oost.

Ze maken in de bijeenkomsten middels speelse vormen kennis met het tafeltennis en leren elementaire vaardigheden onder de knie te krijgen, zoals een bal in het spel brengen (= serveren), een bal op verschillende manieren in het spel houden, met de backhand en de forehand. Als ze dit gedurende de geschetste periode gedaan hebben kunnen ze goed deelnemen aan de trainingen van United Oost.

Het lidmaatschap van de buurtsportvereniging is vastgesteld op € 20,00 voor 10 trainingen. De kinderen ontvangen na betaling voor een tweede periode van tenminste 10 weken een eigen batje en worden basislid gemaakt van de NTTB (= Nederlandse Tafeltennis Bond). Ze kunnen dan deelnemen aan door de NTTB georganiseerde activiteiten.

Contact over de activiteiten kan worden opgenomen met:

Harry Danes

(020) 668 06 93

h.danes@ipabo.nl

Contactgegevens United Oost:

(020) 668 06 93

unitedoost@gmail.com