Competitie

Competitie bij United Oost

United Oost speelt sinds haar oprichting al competitie in de regio Holland Noord. Wij doen sinds dit jaar ook mee met de senioren. De competitie van tafeltennis wordt door de Nederlandse tafeltennis bond (NTTB) georganiseerd door het hele land.

http://www.nttb.nl/

De senioren spelen in een andere zaal competitie dan waar wij trainen, Amstelcampushal. Dit komt omdat wij bevriend zijn met een andere club in Amsterdam (US) waar nog ruimte was voor één team. Met het oog op gezelligheid is besloten om daar de wedstrijden te laten plaatsvinden.

De jeugd speelt ook competitie in een andere zaal dan waar wij trainen. Dit doen wij omdat de zaal waar wij trainen geen echte kantine heeft naast de zaal hetgeen geen gezellige sfeer geeft. Dus hebben wij ervoor gekozen om bij Kindervreugd (locaties) competitie te spelen.

Al onze leden kunnen zich aanmelden voor competitie. Wij zullen dan proberen de teams zo in te delen dat iedereen op zijn/haar eigen niveau speelt en in een leuk team zit. Als je je wil aanmelden voor competitie contacteer dan Joost Hekman. Hij is de wedstrijdfunctionaris, tevens trainer, voor United Oost en zal alles voor je regelen. Deze is aanspreekbaar tijdens de trainingen, zie daarvoor Training

Contactgegevens United Oost:

(020) 668 06 93

unitedoost@gmail.com